Pyetjet më të shpeshta

A ka të drejtë fëmijet për një zbritje në udhëtimin me autobus?

Mosha e femijeve nga 0 deri ne 2 vjec kane bilete falas por me kusht qe nuk kane vend te vecant per tu ulur.
Femijet nga mosha 3 deri ne 6 vjec kane zbritje prej 50% te biletes.
Dhe femijet nga mosha 7 e siper nuk kane zbritje.


Back to Index

A ka në bord Wi-Fi dhe priza elektrike?

Po, ne kemi vetëm priza elektrike për të mbajtur të karikuar telefonin e pasagjerëve gjatë udhëtimit të tyre.
Për momentin nuk ofrojmë Wi-Fi në bord, por po punojmë për të dhënë akses WI-FI vetëm në të gjithë kufirin me Shqipërinë.


Back to Index

A mund ta ndryshoj apo anuloj biletën time të autobusit?

Ne lejojnë ndryshime dhe anulime brenda një afati kohor të caktuar, shpesh dhe me tarifa përkatëse. Riplanifikimi mund te behet vetem nje here. Anullimi me rimbursim eshte e mundeshme deri ne 24 ore perpara dates se udhetimit. Per me shume shikoni ” kliko ketu “.


Back to Index

A mund të sjell ushqim dhe pije në bord?

Pasagjerët nuk lejohen të sjellin ushqime të përgatitura, apo pije joalkoolike dhe alkoolike në autobus. Por, mund të merrni një shishe ujë dhe ushqime të vogla që nuk kanë erë të fortë. Per me shume ” kliko ketu


Back to Index

Sa herët duhet të arrij në stacionin e autobusit përpara nisjes?

Ne ju rekomandojmë të mbërrini në stacionin e autobusit të paktën 30 minuta deri në një orë përpara kohës së planifikuar të nisjes. Kjo lejon kohë të mjaftueshme për t’u kontrolluar, për të hipur në autobus dhe për të vendosur bagazhet tuaja.


Back to Index

A mund të sjell kafshë shtëpiake në autobus?

Fatkeqësisht, ne nuk mund ta ofrojmë atë shërbim ende. Por ne po punojmë për të krijuar një hapësirë në bagazhin e autobusit


Back to Index

Cilat janë kufizimet e bagazheve në autobusë?

Ju keni të drejtë për nje cante dore me permasa maksimume 45x35x20cm. (Falas)
Gjithashtu, ju keni të drejtë për dy valixhe me permsa 75x50x32cm për t’u vendosur në bagazh. Dimensionet e përgjithshme nuk duhet të kalojnë 200 cm në total. Pesha e kombinuar e të dy artikujve nuk duhet të jetë më shumë se 20 kg. Valixhet tarifohen ne zyre ose ne autobus.
Per me shume ” kliko ketu “.

Nëse keni më shumë se 2 bagazhe për person, atëherë do të ndiqen politika të tjera. (Na kontaktoni)


Back to Index
IMPORTANT UPDATE FOR PASSENGERS: The Bus Station in Tirana has changed.
IMPORTANT UPDATE FOR PASSENGERS: The Bus Station in Tirana has changed.