Rreth kompanisë së transportit të pasagjerëve jashtë vendit Drita Travel

Mirësevini në Drita Travel, zgjedhja juaj kryesore për shërbimet e transportit ndërkombëtar me qendër në Tiranë. Të specializuar në shërbimet e autobusëve për në Malin e Zi, Maqedoninë e Veriut, Kroaci dhe Evropë ne krenohemi që ofrojmë udhëtime që ju lidhin me destinacionet tuaja të dëshiruara me rehati dhe besueshmëri. Me një ekip ekspertësh të pasionuar në fushën e trasnsporti, ne përpiqemi të përshtatim çdo udhëtim sipas preferencave tuaja, duke siguruar që çdo moment të jetë i mbushur me autenticitet.

Në partneritet me liderin e industrisë Flixbus, ne sigurojmë shërbim të nivelit të lartë dhe një rrjet të gjerë rrugësh jashtë vendit. Në Drita Travel, “destinacioni juaj është prioriteti ynë”, duke udhëhequr çdo aspekt të përkushtimit tonë ndaj përvojave të jashtëzakonshme të udhëtimit. Bashkohuni me ne dhe filloni aventura të paharrueshme me besim dhe lehtësi. Le të jemi busulla juaj ndërsa filloni udhëtimet tuaja të ardhshme.

Përveç transportit të pasagjerëve, Drita Travel Sh.p.k. është e përfshirë edhe në:

  • autobus me qira,
  • shitje autobusi,
  • asistencë në rrugë për transport të rëndë,
  • transporti privat me mjete V.I.P në aeroportet e Podgoricës, Shkupit, Tiranës, dhe në destinacione të tjera,
  • reklamimi në autobusët Drita Travel,
  • Apartment me qira në Gjirin e Lalzit.

Logoja e Drita Travel dhe emri i saj – tregon perëndimin e diellit në detë.

Logoja e Drita Travel përmbledh frymën e eksplorimit dhe aventurës me një dizajn dinamik. Në qendër brenda stemës është Dielli, që simbolizon vitalitetin, energjinë dhe vetë jetën. Si dhe Deti, qe simbolizon udhëtimin si liri, aventurën dhe transformimin. Kjo logo mund të pëkthehet në mundësitë e mëdha për zbulim të ofruara nga udhëtimet ndërkombëtare dhe duke përcjellë angazhimin e kompanisë për udhëtime efikase dhe pa probleme. Emri i kompanisë “Drita Travel” është i shkruar në mënyrë elegante, duke nxjerrë në pah profesionalizëm dhe besueshmëri. duke i ftuar udhëtarët të nisin përvojat e udhëtimit me Drita Travel si udhërrëfyesin e tyre të besuar.

IMPORTANT UPDATE FOR PASSENGERS: The Bus Station in Tirana has changed.
IMPORTANT UPDATE FOR PASSENGERS: The Bus Station in Tirana has changed.