Transferta te shpejta dhe te sigurta

Drita Travel ofron udhëtime me mjete të rehatshme (makina 4+1 ose 7+1) drejt dhe nga aeroportet dhe destinacionet e ndryshme nëpër Kosovë, Maqedoninë e Veriut dhe Greqinë. Pavarësisht nëse po mbërrini në aeroport ose po kërkoni transport për të eksploruar bukurinë e këtyre rajoneve, flota jonë e automjeteve të nivelit të lartë siguron një udhëtim të qetë.

Uluni, relaksohuni dhe lërini shoferët tanë profesionistë të kujdesen për nevojat tuaja të udhëtimit, duke ju ofruar një përvojë pa stres dhe të këndshme. Me një angazhim për përpikmërinë, sigurinë dhe kënaqësinë e klientit, ne synojmë të tejkalojmë pritjet tuaja me çdo udhëtim. Përjetoni komoditetin dhe elegancën me shërbimin tonë të transferimit, duke i bërë udhëtimet tuaja të paharrueshme që në momentin që dilni nga avioni.

Na kontaktoni për më shumë info.

    Mjetet në dispozicion

    IMPORTANT UPDATE FOR PASSENGERS: The Bus Station in Tirana has changed.
    IMPORTANT UPDATE FOR PASSENGERS: The Bus Station in Tirana has changed.