OFERTA 2024
FREE RESERVATIONS
Ohrid – Durres – Tirana

Nga 15 Maj deri ne Shtator
Cmimi: 14 Euro/Personi
Oferta vetëm për: Grupe mbi 2 persona.
Përfshirë: Sedilja juaj dhe valixhet mbi 20kg Falas për person.

Filloni një udhëtim me linjat tona të rregullta të autobusëve, që ju lidhin me destinacionet mahnitëse të Ohrit, Durrësit dhe Tiranës.

Rezervoni FALAS tani biletat tuaja dhe le të fillojë udhëtimi.

Shërbimet tona

Linja Autobusi

Udhëtoni nëpër qytetet më të bukura të Ballkanit me Drita Travel në partneritet me Flixbus.

View→

Qira autobusi

Autobusë me shofer për udhëtimet apo festimet tuaja. Trasferta në grupë në destinacionin që ju kërkoni.

View →

Transferta Private

Transfert me makina komade ne aeroportin e Podgoricë, Shkupit, Tiranës dhe destinacione të tjera.

View →

Stacioni i Autobusit Tirane

Lajme dhe informacione në lidhje me stacionin qendror të Tiranës. Zyrat tona qëndrore

View →


Merrni biletat tuaja
paraprakisht

Rezervoni vendin tuaj në zyrën tona, stacionin e autobusave ose në aplikacion Flixbus.


Partner në udhëtime

IMPORTANT UPDATE FOR PASSENGERS: The Bus Station in Tirana has changed.
IMPORTANT UPDATE FOR PASSENGERS: The Bus Station in Tirana has changed.