Informacioni i linjave te Drita Travel
Udhëtoni përmes Shqipërisë dhe në qytetet e evropiane dhe të Ballkanit çdo ditë me Dritën

 • Autobusët tanë do t’ju presin çdo ditë në ndalesa të mëdha dhe të vogla për t’ju ndihmuar të shkoni në çdo pjesë të
  • Shqipërisë,
  • Malit të Zi,
  • Maqedonisë se Veriut,
  • Kosovës,
  • dhe Kroacisë.
 • Gjithashtu mundësimi i intekonektimeve me partnerin tonë Flixbus për në Nish, Beograd, Sofie, Vjenë, Pragë, Mynih, Berlin dhe shumë destinacione ë tjera.

Linjat e Maqeonisë së Veriut

Nisja nga Tirana ne oren 8:00 AM për në Strugë, Ohrid, Tetova, Shkup

Nisja nga Shkupi ne oren 09:00 PM për në Elbasan, Tirana

Nisja nga Tirana ne oren 16:00 AM për në Strugë, Ohrid

Nisja nga Ohrid ne oren 07:00 AM për në Elbasan, Tirana

Linjat e Malit te Zi

Nisja nga Tirana ne oren 06:00 AM për në Shkoder, Podgorica

Nisja nga Podgorica ne oren 16:00 AM për në Shkodet, Tirane

Nisja nga Tirana ne oren 18:00 PM për në Shkoder, Podgorica, Budva

Nisja nga Budva ne oren 7:30, Podgorica ne oren 9:00 per ne Shkoder dhe Tirane

IMPORTANT UPDATE FOR PASSENGERS: The Bus Station in Tirana has changed.
IMPORTANT UPDATE FOR PASSENGERS: The Bus Station in Tirana has changed.