Drita Travel

A ka në bord Wi-Fi dhe priza elektrike?

Po, ne kemi vetëm priza elektrike për të mbajtur të karikuar telefonin e pasagjerëve gjatë udhëtimit të tyre.
Për momentin nuk ofrojmë Wi-Fi në bord, por po punojmë për të dhënë akses WI-FI vetëm në të gjithë kufirin me Shqipërinë.

Hi, I’m admin