Drita Travel

A mund ta ndryshoj apo anuloj biletën time të autobusit?

Ne lejojnë ndryshime dhe anulime brenda një afati kohor të caktuar, shpesh dhe me tarifa përkatëse. Riplanifikimi mund te behet vetem nje here. Anullimi me rimbursim eshte e mundeshme deri ne 24 ore perpara dates se udhetimit. Per me shume shikoni ” kliko ketu “.

Hi, I’m admin

IMPORTANT UPDATE FOR PASSENGERS: The Bus Station in Tirana has changed.
IMPORTANT UPDATE FOR PASSENGERS: The Bus Station in Tirana has changed.