Drita Travel

A ka të drejtë fëmijet për një zbritje në udhëtimin me autobus?

Mosha e femijeve nga 0 deri ne 3 vjec kane bilete falas por me kusht qe nuk kane vend te vecant per tu ulur.
Femijet nga mosha 3 deri ne 6 vjec kane zbritje prej 50% te biletes.
Dhe femijet nga mosha 6 deri ne 12 vjec kane zbritje prej 15% te biletes.

Hi, I’m admin