Drita Travel

Sa herët duhet të arrij në stacionin e autobusit përpara nisjes?

Ne ju rekomandojmë të mbërrini në stacionin e autobusit të paktën 30 minuta deri në një orë përpara kohës së planifikuar të nisjes. Kjo lejon kohë të mjaftueshme për t’u kontrolluar, për të hipur në autobus dhe për të vendosur bagazhet tuaja.

Hi, I’m admin