Drita Travel

A mund të sjell ushqim dhe pije në bord?

Pasagjerët nuk lejohen të sjellin ushqime të përgatitura, apo pije joalkoolike dhe alkoolike në autobus. Por, mund të merrni një shishe ujë dhe ushqime të vogla që nuk kanë erë të fortë. Per me shume ” kliko ketu

Hi, I’m admin